undefined | Foto door , op User

Een tuin hebben is profiteren van een smaaklaboratorium in de open lu

Zo introduceert @restaurantmirazur een van zijn boeken, Sous le signe de la lune.

Contacteer ons

Tijdens onze laatste opleiding die we organiseerden voor de groep @veganizebrussels, voor chefs van Brusselse restaurants, legden we de nadruk op de natuurlijkheid van producten, hun bewaring en de plantaardige en lokale alternatieven die iedereen kan gebruiken, van kokosnoot tot sinaasappel tot jodium.


Omdat het begrijpen van de verschillende stadia in het rijpen van een vrucht, de evolutie van een bloem, de dagelijkse microtransformaties van een plant, betekent dat je seizoensgebondenheid, tijd- en weersfactoren en de concentratie van smaken moet integreren.


We vonden het geweldig om een aantal van onze technieken te delen met de aanwezige teams en hen te helpen bij het ontdekken van een andere benadering van voedsel, een die meer gebaseerd is op planten en minder afval genereert.


Dank aan @veganizebrussels voor de kans om dit te delen en aan @hubbrussels en @environment.brussels met Goodfood voor hun steun aan deze workshop.


Restaurant Entropy, plantaardige gastronomie

🙋‍♀️ Wij passen ons aan alle diëten aan op aanvraag (glutenvrij, veganistisch, lactose-intolerantie)

📍 Sint-Gorijplein 22, 1000 Brussel centrum

⏰ Woensdag- tot zaterdagavond (en vrijdagmiddag)

🌐Reserveren - entropyrestaurant.be

Cadeaubonnen te koop op onze website

⭐Ontdekking van het jaar Gault et Millau

🙋‍♀️ Privatisering DM ons