Een tuin hebben is profiteren van een smaaklaboratorium in de open lu
Contacteer ons
Tijdens onze laatste opleiding die we organiseerden voor de groep @veganizebrussels, voor chefs van Brusselse restaurants, legden we de nadruk op de natuurlijkheid van producten, hun bewaring en de plantaardige en lokale alternatieven die iedereen kan gebruiken, van kokosnoot tot sinaasappel tot jodium.
Omdat het begrijpen van de verschillende stadia in het rijpen van een vrucht, de evolutie van een bloem, de dagelijkse microtransformaties van een plant, betekent dat je seizoensgebondenheid, tijd- en weersfactoren en de concentratie van smaken moet integreren.
We vonden het geweldig om een aantal van onze technieken te delen met de aanwezige teams en hen te helpen bij het ontdekken van een andere benadering van voedsel, een die meer gebaseerd is op planten en minder afval genereert.
Dank aan @veganizebrussels voor de kans om dit te delen en aan @hubbrussels en @environment.brussels met Goodfood voor hun steun aan deze workshop.
Restaurant Entropy, plantaardige gastronomie
🙋♀️ Wij passen ons aan alle diëten aan op aanvraag (glutenvrij, veganistisch, lactose-intolerantie)
📍 Sint-Gorijplein 22, 1000 Brussel centrum
⏰ Woensdag- tot zaterdagavond (en vrijdagmiddag)
🌐Reserveren - entropyrestaurant.be
Cadeaubonnen te koop op onze website
⭐Ontdekking van het jaar Gault et Millau
🙋♀️ Privatisering DM ons
Ontdek ook
Elliott Van de Velde Jeune Chef de l'année 2025 Bruxelles Gault&Millau
Voorlichting over duurzame voeding: een duurzamere wereld
We zijn wat we eten. En jouw keuzes hebben echt invloed op de wereld!
Gastronomische keuken toegankelijk voor iedereen
De tuinder is uiteindelijk de eerste kok
“De beste meststof voor groenten is de schaduw van de tuinier”.
Zwart, Geel, Groen - België en zijn duurzame adressen
Weer een restaurant? ¨ 2 jaar later
De beweging van het leven.
Het is Wereld Picknick Dag
Mis onze seizoensgebonden desserts niet, gemaakt met lokale producten
Bollen en uien in het seizoen
Organiseer je volgende evenement in ons restaurant!
Entropy, een GoodFood-gecertificeerd restaurant
PLAN UW EVENEMENT IN HARTJE BRUSSEL
We verwelkomen de lente met een gloednieuwe ruimte !
2024, 3 keer meer Entropie
Bocuse d'Or
Sustainable Food Award
Entropy Restaurant thuis voor de feestdagen
De la Terre à la Table : Zoom sur les fournisseurs durables du restaurant gastronomique Entropy
Prix "Sustainability" Gault & Milau
Hearth Project x 4 Wings Foundation
Une première bougie riche d'actualité
Welkom bij Entropy