undefined | Foto door , op User

Masterclass door Elliott Van de Velde

Tijdens het open huis van Horeca Forma Be Pro gaf de jonge chef-kok een masterclass over “Sublimeren van een bordopmaak”.

Op 19 september was Elliott van de Velde uitgenodigd op de open dag van Horeca Forma Be Pro om een masterclass te geven voor werknemers en horecaondernemers.

De hele dag door werden er verschillende workshops, conferenties en coachingsessies georganiseerd, waaronder een workshop “zero waste en duurzaam koken” en “alcoholvrije cocktails”. In deze omgeving deelde de jonge chef-kok zijn kennis met andere professionals uit het vak, in een drie uur durende masterclass.

Wil je een kookles of proeverij organiseren? Of gewoon komen proeven van de 100% plantaardige keuken 🌱 van Chef Elliott Van de Velde?

Reserveer een tafel in ons restaurant!


🌱 Restaurant Entropy, plantaardige gastronomie

🙋‍♀️ Wij passen ons aan alle diëten aan op aanvraag (glutenvrij, veganistisch, lactose-intolerantie)

📍Sint-Goriksplein 22, 1000 Brussel

⏰ Woensdag- tot zaterdagavond (en vrijdagmiddag)

🌐 Boek op entropyrestaurant.be

🎁 Cadeaubonnen te koop op onze website

⭐Ontdekking van het jaar @gaultmillaubelgium , Top 3 van @360eatguide, 4 radijsjes @best_vegetables_restaurants , Goodfood gelabeld restaurant.

🙋‍♀️ Privatisering buiten openingstijden nog mogelijk per e-mail