Masterclass door Elliott Van de Velde
Op 19 september was Elliott van de Velde uitgenodigd op de open dag van Horeca Forma Be Pro om een masterclass te geven voor werknemers en horecaondernemers.
De hele dag door werden er verschillende workshops, conferenties en coachingsessies georganiseerd, waaronder een workshop “zero waste en duurzaam koken” en “alcoholvrije cocktails”. In deze omgeving deelde de jonge chef-kok zijn kennis met andere professionals uit het vak, in een drie uur durende masterclass.
Wil je een kookles of proeverij organiseren? Of gewoon komen proeven van de 100% plantaardige keuken 🌱 van Chef Elliott Van de Velde?
Reserveer een tafel in ons restaurant!
🌱 Restaurant Entropy, plantaardige gastronomie
🙋♀️ Wij passen ons aan alle diëten aan op aanvraag (glutenvrij, veganistisch, lactose-intolerantie)
📍Sint-Goriksplein 22, 1000 Brussel
⏰ Woensdag- tot zaterdagavond (en vrijdagmiddag)
🌐 Boek op entropyrestaurant.be
🎁 Cadeaubonnen te koop op onze website
⭐Ontdekking van het jaar @gaultmillaubelgium , Top 3 van @360eatguide, 4 radijsjes @best_vegetables_restaurants , Goodfood gelabeld restaurant.
🙋♀️ Privatisering buiten openingstijden nog mogelijk per e-mail
Ontdek ook
Entropy bovenaan (5 radijsjes) in de beroemde We're Smart Green Guide
Wat een bron van trots voor ons werk om toe te treden tot deze bevoorrechte kring van de 132 beste chef-koks in de voorhoede van de plantaardige gastronomie.Gastronomixs : Elliott Van de Velde deelt 12 van zijn recepten!
Vaarwel Winter, Hallo Lente !
« Zero Waste koken »
Een masterclass van chef-kok Elliott Van de VeldeEcologische akoestische decoratie van gerecyclede tennisballen
283 tennisballen, of 8,5 kg CO2, gebruikt voor één vierkante meter akoestisch materiaal.Nieuw menu "Jardin": nog meer opties voor de twijfelaars!
Kies nu tussen een 4- of 5-gangenmenu voor je vrijdag-lunch.Verschijning in Horeca Magazine
« Met inzet en sociale creativiteit de Horecasector opnieuw uitvinden »Jong Keuken Geweld
La théorie du Boxeur: een film over de veerkracht van onze omgeving
In de boksring, vandaag, worden onze ecosystemen op de proef gesteld!Onvergetelijke ervaringen bij Entropy Restaurant
2024, een opmerkelijk jaar. 2025, hier komen we!
Het is een uitdagend jaar geweest en we hebben geprofiteerd van jullie aanzienlijke steun.Elliott Van de Velde Jonge Chef van het Jaar 2025 Brussel Gault&Millau
“In deze voormalige 18e-eeuwse herberg haalt Elliott niet alleen het beste in groenten naar boven, maar gaat hij ook tot het uiterste in de essentie van smaken.Voorlichting over duurzame voeding: een duurzamere wereld
¨De beste dienst die we de bevolking in deze context kunnen bewijzen, is misschien weer kooklessen op school geven en hen aanmoedigen om naar de markt te gaan¨We zijn wat we eten. En jouw keuzes hebben echt invloed op de wereld!
Veel data om de voedselmuurschildering gratis te komen beleven bij Entropy RestaurantGastronomische keuken toegankelijk voor iedereen
De kans om ervaren gerechten te proeven tegen betaalbare prijzen in de beste gastronomische restaurants in Brussel en België met Jong Keuken GeveldDe tuinder is uiteindelijk de eerste kok
Een restaurant is een plek om te delen, maar ook een plek om te leren. Onze taak als chef-koks , is om boodschappen over te brengen“De beste meststof voor groenten is de schaduw van de tuinier”.
Chef-kok en medeoprichter van Entropy,Elliott Van de Velde, heeft gekozen voor een 100% plantaardige keuken. Een keuze die de banden met zijn tuinders versterktZwart, Geel, Groen - België en zijn duurzame adressen
Weer een restaurant? ¨ 2 jaar later
Toen we begin 2022 uit een vijftigtal andere projectvoorstellen werden geselecteerd om deze ongewone geklasseerde site in het centrum van Brussel te bezetten...De beweging van het leven.
Begin juli, een ontmoeting met wijnboeren uit de Bordeauxstreek. Bijna 11 wijnboeren uit de Médoc, Libourne en Entre Deux Mers.Een tuin hebben is profiteren van een smaaklaboratorium in de open lu
Zo introduceert @restaurantmirazur een van zijn boeken, Sous le signe de la lune.Het is Wereld Picknick Dag
Het is Wereld Picknick Dag. Het is een gelegenheid om de aandacht te vestigen op de smakelijke, plantaardige alternatieven voor de club sandwich.Mis onze seizoensgebonden desserts niet, gemaakt met lokale producten
Bij ons kunnen liefhebbers van zoete lekkernijen hun hart ophalen! Mis onze seizoensgebonden desserts niet, gemaakt met lokale productenBollen en uien in het seizoen
Bollen en uien in het seizoen Prei, sjalotten en uien geven de alliums het nakijken en illustreren de seizoensgroenten van onze producenten.Organiseer je volgende evenement in ons restaurant!
Ons restaurant met plantaardige gastronomie verwelkomt u in een ongewoon, geklasseerd kader met een stadstuin in hartje Brussel.Entropy, een GoodFood-gecertificeerd restaurant
Entropy is een GoodFood-gecertificeerd restaurant, met een duurzame aanpak in al zijn vormen en een gastronomische invalshoek in hartje Brussel.PLAN UW EVENEMENT IN HARTJE BRUSSEL
Ruimte nodig voor een speciale evenement? Ons restaurant staat tot uw beschikking voor elk soort evenement!We verwelkomen de lente met een gloednieuwe ruimte !
De lente komt er snel aan bij Entropy, ons gastronomisch restaurant in hartje Brussel. Dit seizoen verwelkomen we je graag in onze nieuwe ruimte.2024, 3 keer meer Entropie
Met deze nieuwe voorstellen heb je geen excuus meer om niet langs te komen!Bocuse d'Or
Sustainable Food Award
Entropy Restaurant thuis voor de feestdagen
De la Terre à la Table : Zoom sur les fournisseurs durables du restaurant gastronomique Entropy
Plongez dans l'univers des fournisseurs d'Entropy, ces acteurs qui partagent les mêmes valeurs d'engagement que notre restaurant. Découvrez les ici.Prix "Sustainability" Gault & Milau
Hearth Project x 4 Wings Foundation
Une première bougie riche d'actualité
Welkom bij Entropy