Verschijning in Horeca Magazine
In de nieuwste publicatie van Horeca Magazine, gepubliceerd op 23 januari 2025, worden chef Elliott Van de Velde en restaurant Entropy uitgelicht.
“Elliott Van de Velde, een jonge Brusselse chef-kok met een atypisch carrièrepad, vindt de keuken met passie en sociaal engagement opnieuw uit in zijn restaurant Entropy. Vanaf zijn autodidactische begin tot de oprichting van een zero waste-restaurant pleit hij voor duurzame, inclusieve en ondersteunende gastronomie. » schrijft redacteur Muriel Lombaerts.
In het artikel moedigt Elliott mensen aan om hun uniciteit tot uitdrukking te brengen, hun passie te volgen en niet te stoppen bij wat bekend en gezien is, omdat volgens hem de gastronomie deze verschillen en deze creativiteit nodig heeft om zichzelf opnieuw uit te vinden.
De jonge chef-kok zelf begon zijn carrière in de keuken vrij laat en hij consolideerde zijn fundamenten door een opleiding bij Horeca Be Form Pro. Tien jaar later is hij het die in dezelfde instelling trainingen geeft om zijn kennis en ervaring te delen, vooral op het gebied van plantaardige, lokale en zero waste-keuken; duurzaam!
Ben jij ook nieuwsgierig en wil je meer weten?
Neem contact met ons op om uw evenement bij Entropy te organiseren, en wij maken u een voorstel op maat ⭐!
🌱 Restaurant Entropy, plantaardige gastronomie
🙋♀️ Wij passen ons aan alle diëten aan op aanvraag (glutenvrij, veganistisch, lactose-intolerantie)
📍Sint-Goriksplein 22, 1000 Brussel
⏰ Woensdag- tot zaterdagavond (en vrijdagmiddag)
🌐 Boek op entropyrestaurant.be
🎁 Cadeaubonnen te koop op onze website
⭐Ontdekking van het jaar @gaultmillaubelgium , Top 3 van @360eatguide, 4 radijsjes @best_vegetables_restaurants , Goodfood gelabeld restaurant.
🙋♀️ Privatisering buiten openingstijden nog mogelijk per e-mail
Ontdek ook
Nieuw menu "Jardin": nog meer opties voor de twijfelaars!
Jong Keuken Geweld
Masterclass door Elliott Van de Velde
La théorie du Boxeur: een film over de veerkracht van onze omgeving
Onvergetelijke ervaringen bij Entropy Restaurant
2024, een opmerkelijk jaar. 2025, hier komen we!
Elliott Van de Velde Jeune Chef de l'année 2025 Bruxelles Gault&Millau
Voorlichting over duurzame voeding: een duurzamere wereld
We zijn wat we eten. En jouw keuzes hebben echt invloed op de wereld!
Gastronomische keuken toegankelijk voor iedereen
De tuinder is uiteindelijk de eerste kok
“De beste meststof voor groenten is de schaduw van de tuinier”.
Zwart, Geel, Groen - België en zijn duurzame adressen
Weer een restaurant? ¨ 2 jaar later
De beweging van het leven.
Een tuin hebben is profiteren van een smaaklaboratorium in de open lu
Het is Wereld Picknick Dag
Mis onze seizoensgebonden desserts niet, gemaakt met lokale producten
Bollen en uien in het seizoen
Organiseer je volgende evenement in ons restaurant!
Entropy, een GoodFood-gecertificeerd restaurant
PLAN UW EVENEMENT IN HARTJE BRUSSEL
We verwelkomen de lente met een gloednieuwe ruimte !
2024, 3 keer meer Entropie
Bocuse d'Or
Sustainable Food Award
Entropy Restaurant thuis voor de feestdagen
De la Terre à la Table : Zoom sur les fournisseurs durables du restaurant gastronomique Entropy
Prix "Sustainability" Gault & Milau
Hearth Project x 4 Wings Foundation
Une première bougie riche d'actualité
Welkom bij Entropy