undefined | Foto door , op User

Verschijning in Horeca Magazine

« Met inzet en sociale creativiteit de Horecasector opnieuw uitvinden »

In de nieuwste publicatie van Horeca Magazine, gepubliceerd op 23 januari 2025, worden chef Elliott Van de Velde en restaurant Entropy uitgelicht.

“Elliott Van de Velde, een jonge Brusselse chef-kok met een atypisch carrièrepad, vindt de keuken met passie en sociaal engagement opnieuw uit in zijn restaurant Entropy. Vanaf zijn autodidactische begin tot de oprichting van een zero waste-restaurant pleit hij voor duurzame, inclusieve en ondersteunende gastronomie. » schrijft redacteur Muriel Lombaerts.

In het artikel moedigt Elliott mensen aan om hun uniciteit tot uitdrukking te brengen, hun passie te volgen en niet te stoppen bij wat bekend en gezien is, omdat volgens hem de gastronomie deze verschillen en deze creativiteit nodig heeft om zichzelf opnieuw uit te vinden.

De jonge chef-kok zelf begon zijn carrière in de keuken vrij laat en hij consolideerde zijn fundamenten door een opleiding bij Horeca Be Form Pro. Tien jaar later is hij het die in dezelfde instelling trainingen geeft om zijn kennis en ervaring te delen, vooral op het gebied van plantaardige, lokale en zero waste-keuken; duurzaam!


Ben jij ook nieuwsgierig en wil je meer weten?

Neem contact met ons op om uw evenement bij Entropy te organiseren, en wij maken u een voorstel op maat ⭐!


🌱 Restaurant Entropy, plantaardige gastronomie

🙋‍♀️ Wij passen ons aan alle diëten aan op aanvraag (glutenvrij, veganistisch, lactose-intolerantie)

📍Sint-Goriksplein 22, 1000 Brussel

⏰ Woensdag- tot zaterdagavond (en vrijdagmiddag)

🌐 Boek op entropyrestaurant.be

🎁 Cadeaubonnen te koop op onze website

⭐Ontdekking van het jaar @gaultmillaubelgium , Top 3 van @360eatguide, 4 radijsjes @best_vegetables_restaurants , Goodfood gelabeld restaurant.

🙋‍♀️ Privatisering buiten openingstijden nog mogelijk per e-mail