undefined | Foto door , op User

Geschiedenis

Na meer dan 10 jaar ervaring in evenementen, wendde Elliott Van de Velde zich tot de gastronomie en sneed hij zijn tanden bij de grootste chef-koks in Brussel (Isabelle Arpin, Yves Mattagne, Charles Kaisin). Geleidelijk aan ontdekte Elliott een intuïtieve benadering van gastronomie en deelde deze met de mensen om hem heen door culinaire evenementen te organiseren.

In 2018 richtte hij, na verschillende ervaringen en invraagstellingen over de oorsprong en het lot van de enorme hoeveelheden voedsel die in restaurants gebrouwen worden, met Adeline de VZW Hearth Project op die strijdt tegen voedselverspilling. Toen ze ontdekten dat armoede zo aanwezig was, besloten ze deze twee gevechten te verenigen door onverkocht voedsel om te zetten in maaltijden voor goede doelen.

Ondanks deze ingewikkelde periode voor de horecasector, wild Elliott en zijn team de deelmomenten terugvinden die ons werden ontnomen. Na alle avonturen die tot nu toe werden meegemaakt, kwam de creatie van een ruimte zoals die we je aanbieden vanzelf. Het is een ruimte waar je het intuïtieve en authentieke universum van chef Elliott Van de Velde kan ontdekken. Deze ruimte is als het openen van een nieuw hoofdstuk waarin we je uitnodigen om een rol te schrijven.