Ons concept
Entropy Restaurant is veel meer dan een eenvoudig restaurant. Het maakt deel uit van een deelruimte rond circulariteit en verspilling in al zijn vormen. Omdat de natuur ons zoveel moois biedt, willen we er een eerbetoon aan brengen en het volledige potentieel benutten van de producten die onze deur lopen. Het is voor ons essentieel om samen te werken met liefhebbers die ons terroir valoriseren en die ook meedenken over een intelligente manier van werken voor onze toekomst. Begeleid door een jong & gedreven Chef Elliott Van de Velde je uit om zijn universum te ontdekken, geleid door natuurlijkheid en intuïtiviteit. Entropy Restaurant is het gastronomische luik van ons VZW Hearth Project waarmee we sinds 2019 strijden tegen voedselverspilling en sociale onzekerheid. Onze aanpak speelt in op 3 complementaire actiegebieden: preventie van voedselverspilling, sociale impact en training & opleiding. Om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van deze onderwerpen brengen we daarom al onze acties op één en dezelfde plek samen.