• Elliott Van de Velde

  Elliott Van de Velde

  Chef & voorzitter van Hearth Project
  De gordijnen gaan open. Elliott ontwikkelt zijn keuken door de wereld te observeren met de nieuwsgierigheid en fascinatie van een ontdekkingsreiziger. Hij maakt voortdurend zijn geest vrij om zich over te geven aan creativiteit. Zo laat hij het veld open voor reflectie. Zijn manier van werken bestaat uit openstaan voor ontdekkingen, luisteren naar zijn ideeën, nieuw denken leidend tot originele oplossingen. Hoewel vastbesloten in zijn verlangen om een emotie op te wekken, reserveert Elliott een grote plaats voor spontaniteit en het onderbewuste. Deze verbeelding die de ziel en de geest voedt, draagt bij aan de visie van wat entropie in onze ogen is. Alles is een voortzetting, niets eindigt. Welkom Nieuwsgierige Reiziger.
 • Adeline Barras

  Adeline Barras

  Medeoprichter van Entropy Restaurant
  Adeline is de mede-oprichtster van Hearth Project & Entropy Restaurant, een echte girl boss ! Adeline werkte meer dan 10 jaar in de bedrijfswereld en toen ze Elliott Van de Velde ontmoette, besloot ze mee te werken aan een project dat gericht was op circulariteit en sociale precariteit. Wat zij leuk vindt, is het vinden van effectieve oplossingen voor zakelijke uitdagingen, maar vooral om een verschil te maken en anderen aan te sporen om mee te werken aan onze verandering.

Het team

 • Eugénie

  Eugénie

  Eugénie kwam bij het team nog voor we verhuisden naar Place Saint-Géry en draagt al bij aan het Entropy-project sinds het begin (afhankelijk van wanneer je het begin plaatst, want het is een heel lange weg geweest!) Eugénie is ook degene die deze regels schrijft, want zij is onze communicatiemanager als ze niet aan het wachten is! Aandachtig en toegewijd zal ik met plezier ons project en de acties die wij ondernemen in het kader van ons ASBL Hearth Project toelichten.
 • Sébastien

  Sébastien

  Sébastien is onze chef R&D en een liefhebber van fermentatie! Sébastien heeft gewerkt als souschef bij Brut Food en is ons team van koks komen versterken om het fermentatiegedeelte van ons project te ontwikkelen. Dit komt bovenop de strijd tegen voedselverspilling waar we mee bezig zijn! Vrolijk en altijd beschikbaar, zult u hem zeker tegenkomen in de eetzaal waar hij graag zijn gistingen met passie uitlegt aan nieuwsgierige klanten.
 • Milan

  Milan

  Milan is onlangs bij ons gekomen als sommelier en zaalmanager. Zijn jarenlange ervaring in de restaurant- en natuurwijnbranche zijn een effectieve aanvulling op de synergie van ons restaurant. Met zijn gevoel voor detail en analyse zal hij u kunnen begeleiden bij het kiezen van de juiste wijnen bij uw gerechten! Laat u verrassen door de originaliteit van zijn selectie sake, wijn en andere levende dranken.
 • Bachir

  Bachir

  Bachir is onze nieuwste aanwinst, die onlangs is aangekomen om de functie van keukenassistent op zich te nemen! Elliott ontmoette hem in het sociaal restaurant "Les Uns et Les Autres", een initiatief van de plaatselijke missie van Molenbeek dat gericht is op sociaal-professionele reïntegratie en dat mensen met een laag inkomen de mogelijkheid biedt om tegen democratische prijzen te eten. De sociale as van dit project en het beroep van kok brachten Bachir ertoe Elliott te volgen in zijn avonturen en daarom openden wij de deuren van ons restaurant voor hem!
 • Eva

  Eva

  Eva is onze nieuwste aanwinst voor ons keukenteam. Eva, afkomstig uit de Ardennen, is net terug van een jaar op het eiland Réunion waar ze ging leren koken, haar passie sinds ze een kind was. De duurzame en sociale aspecten van ons project brachten haar ertoe zich bij ons aan te melden, terwijl haar enthousiasme en leergierigheid ons overtuigden haar aan te nemen.
 • Victor

  Victor

  Victor is de nieuwste aanwinst van het keukenteam en stagiair van de FERRANDI Paris kookschool. Na verschillende stages in Frankrijk, waaronder een restaurant met Michelin-sterren in Bretagne, koos hij voor ons om de wereld van event management te ontdekken, maar vooral om zijn kennis van circulair koken te verdiepen, met een focus op zero waste en het sociale aspect van ons project. Gepassioneerd door de Italiaanse keuken, wil Victor ook meer leren over de wereld van de fermentatie waarin we graag de hoekjes verkennen!