- Ontmoet het team
- Adeline Barras
Adeline Barras
Na 10 jaar als chemisch ingenieur en vervolgens als business manager in grote FMCG-groepen, richtte Adeline in 2019 samen met haar partner Elliott Van de Velde Hearth Project op met de wens om een impactvol en verenigend project te laten groeien.
Samen lieten ze de structuur groeien tijdens Covid, mobiliseerden ze een netwerk van meer dan 400 vrijwilligers en bestendigden ze het circulaire en financiële model van de non-profitorganisatie met de opening van het Entropy-restaurant in 2022, dat sindsdien zowel gastronomisch als door zijn atypische hybride strategische model zijn waarde heeft bewezen.
Vandaag coördineert ze de ervaring in de eetzaal en het beheer van het restaurant en de VZW, en gebruikt ze haar academische achtergrond in chemie en parfums om de recepten te creëren voor de alcoholvrije dranken van het restaurant.
haar missie?
Het belang van voeding in ons dagelijks leven onder de aandacht brengen.
En ook om ondernemers te inspireren en te helpen hun zakelijke doelen te bereiken.
Ze is ook consultant en coach in financiering en bedrijfsstrategie bij de regionale incubator Hub Brussel en lid van de raden van bestuur en advies van verschillende Brusselse verenigingen en projecten.