Bollen en uien in het seizoen
Bollen en uien in het seizoen
Prei, sjalotten en uien geven de alliums het nakijken en illustreren de seizoensgroenten van onze producenten.
In combinatie met de speltrisotto van @Graines de curieux zorgen ze voor een explosie van plantaardige gastronomische smaken.
Photo: Maurice Jacquard
Restaurant Entropy, plantaardige gastronomie
🙋♀️ Wij passen ons op verzoek aan alle diëten aan (glutenvrij, veganistisch, lactose-intolerantie)
Sint-Goriksplein 22, 1000 Brussel
⏰ Woensdag- tot zaterdagavond (en vrijdagmiddag)
Boek op entropyrestaurant.be
Cadeaubonnen te koop op onze website
⭐Ontdekking van het jaar @gaultmillaubelgium , Top 3 van @360eatguide, 4 radijsjes @best_vegetables_restaurants , Goodfood gelabeld restaurant.
🙋♀️ Privatisering buiten openingstijden nog mogelijk per e-mail
Ontdek ook
Elliott Van de Velde Jeune Chef de l'année 2025 Bruxelles Gault&Millau
Voorlichting over duurzame voeding: een duurzamere wereld
We zijn wat we eten. En jouw keuzes hebben echt invloed op de wereld!
Gastronomische keuken toegankelijk voor iedereen
De tuinder is uiteindelijk de eerste kok
“De beste meststof voor groenten is de schaduw van de tuinier”.
Zwart, Geel, Groen - België en zijn duurzame adressen
Weer een restaurant? ¨ 2 jaar later
De beweging van het leven.
Een tuin hebben is profiteren van een smaaklaboratorium in de open lu
Het is Wereld Picknick Dag
Mis onze seizoensgebonden desserts niet, gemaakt met lokale producten
Organiseer je volgende evenement in ons restaurant!
Entropy, een GoodFood-gecertificeerd restaurant
PLAN UW EVENEMENT IN HARTJE BRUSSEL
We verwelkomen de lente met een gloednieuwe ruimte !
2024, 3 keer meer Entropie
Bocuse d'Or
Sustainable Food Award
Entropy Restaurant thuis voor de feestdagen
De la Terre à la Table : Zoom sur les fournisseurs durables du restaurant gastronomique Entropy
Prix "Sustainability" Gault & Milau
Hearth Project x 4 Wings Foundation
Une première bougie riche d'actualité
Welkom bij Entropy