Bollen en uien in het seizoen
Bollen en uien in het seizoen
Prei, sjalotten en uien geven de alliums het nakijken en illustreren de seizoensgroenten van onze producenten.
In combinatie met de speltrisotto van @Graines de curieux zorgen ze voor een explosie van plantaardige gastronomische smaken.
Photo: Maurice Jacquard
Restaurant Entropy, plantaardige gastronomie
🙋♀️ Wij passen ons op verzoek aan alle diëten aan (glutenvrij, veganistisch, lactose-intolerantie)
Sint-Goriksplein 22, 1000 Brussel
⏰ Woensdag- tot zaterdagavond (en vrijdagmiddag)
Boek op entropyrestaurant.be
Cadeaubonnen te koop op onze website
⭐Ontdekking van het jaar @gaultmillaubelgium , Top 3 van @360eatguide, 4 radijsjes @best_vegetables_restaurants , Goodfood gelabeld restaurant.
🙋♀️ Privatisering buiten openingstijden nog mogelijk per e-mail