Ecologische akoestische decoratie van gerecyclede tennisballen
Dit jaar hebben we ervoor gekozen om samen te werken met Mathilde Wittock, een Belgische bio- en ecodesigner, voor een nog intiemere en esthetischere ervaring.
“Soundbounce” is een materiaal dat functionaliteit, design en ecologie combineert. Er worden 283 tennisballen gebruikt om één vierkante meter akoestisch materiaal te produceren, wat overeenkomt met 8,5 kg CO2. De akoestische decoratie van de “soundbouce wall” weerspiegelt een verkenning van hoe design alle zintuigen kan aanspreken: visueel, tactiel, auditief en olfactorisch.
Onze muren zijn ook voorzien van 'Root tiles', decoratieve geluidsabsorberende tegels die rechtstreeks uit wortels groeien. Het 'Soundroot'-ontwerp is volledig geregenereerd en lokaal afkomstig.
Deze samenwerking weerspiegelt onze toewijding aan het werken met lokale materialen en producenten. Bij Entropy besteden we veel aandacht aan het comfort en de esthetiek van onze interieurs, zodat we onze klanten de best mogelijke ervaring kunnen bieden!
Benieuwd naar onze milieuvriendelijke en innovatieve inrichting? Bezoek ons restaurant!
Organiseer je evenement, boek een privéruimte of reserveer gewoon een tafel via onderstaande link!👇
🌱 Restaurant Entropy, plantaardige gastronomie
🙋♀️ Wij passen ons aan alle diëten aan op aanvraag (glutenvrij, veganistisch, lactose-intolerantie)
📍Sint-Goriksplein 22, 1000 Brussel
⏰ Woensdag- tot zaterdagavond (en vrijdagmiddag)
🌐 Boek op entropyrestaurant.be
🎁 Cadeaubonnen te koop op onze website
⭐Ontdekking van het jaar @gaultmillaubelgium , Top 3 van @360eatguide, 4 radijsjes @best_vegetables_restaurants , Goodfood gelabeld restaurant.
🙋♀️ Privatisering buiten openingstijden nog mogelijk per e-mail
Ontdek ook
Nieuw menu "Jardin": nog meer opties voor de twijfelaars!
Verschijning in Horeca Magazine
Jong Keuken Geweld
Masterclass door Elliott Van de Velde
La théorie du Boxeur: een film over de veerkracht van onze omgeving
Onvergetelijke ervaringen bij Entropy Restaurant
2024, een opmerkelijk jaar. 2025, hier komen we!
Elliott Van de Velde Jeune Chef de l'année 2025 Bruxelles Gault&Millau
Voorlichting over duurzame voeding: een duurzamere wereld
We zijn wat we eten. En jouw keuzes hebben echt invloed op de wereld!
Gastronomische keuken toegankelijk voor iedereen
De tuinder is uiteindelijk de eerste kok
“De beste meststof voor groenten is de schaduw van de tuinier”.
Zwart, Geel, Groen - België en zijn duurzame adressen
Weer een restaurant? ¨ 2 jaar later
De beweging van het leven.
Een tuin hebben is profiteren van een smaaklaboratorium in de open lu
Het is Wereld Picknick Dag
Mis onze seizoensgebonden desserts niet, gemaakt met lokale producten
Bollen en uien in het seizoen
Organiseer je volgende evenement in ons restaurant!
Entropy, een GoodFood-gecertificeerd restaurant
PLAN UW EVENEMENT IN HARTJE BRUSSEL
We verwelkomen de lente met een gloednieuwe ruimte !
2024, 3 keer meer Entropie
Bocuse d'Or
Sustainable Food Award
Entropy Restaurant thuis voor de feestdagen
De la Terre à la Table : Zoom sur les fournisseurs durables du restaurant gastronomique Entropy
Prix "Sustainability" Gault & Milau
Hearth Project x 4 Wings Foundation
Une première bougie riche d'actualité
Welkom bij Entropy