2024, een opmerkelijk jaar. 2025, hier komen we!
2024, wat een jaar! Bedankt voor de vele uitdagingen en de enorme steun die jullie ons hebben gegeven.
We zetten onze missie naar een meer inclusieve en duurzame benadering van voedsel voort in 2025 met:
🌱een voortdurende toewijding aan de vegetarische en plantaardige keuken, het promoten van waardecreërende lokale voedselecosystemen. Met dank aan WE'RE SMART® WORLD Frank Fol - The Vegetables Chef® Gil Dumarey @360eatguide @goodfood Gault&Millau om ons te helpen op deze voortdurende reis.
🌱een groeiend ecosysteem van de beste lokale producenten in Brussel; binnenkort lancering van een consumentenverzamelpunt met wekelijkse levering van verse producten van Herbéa!
🌱 meer toegankelijke toegang tot ons restaurant en de evenementen die op maandag open zijn voor het publiek (inspirerende workshops & lezingen over duurzame voeding en veerkrachtige ecosystemen) Bedankt Bleen voor je inspirerende partner in deze
🌱onze nieuwe rol als vaste docenten op culinaire scholen en in het bijzonder Horeca Forma Be Pro.
🌱partnerships sterker dan ooit Gastronomixs Diamond Europe Écotable VoEvents hey!Charly Mathilde Wittock Yousef Hidarinia Sarah Catoul
🌱Joachim de Meester Opties België
🌱 hernieuwde steun voor het sociale initiatief Ralliement des fourchettes & het fantastische Secours Populaire team
🌱en de kers op de taart, de beste gasten aan onze tafel. Bedankt voor jullie nieuwsgierigheid, jullie steun, jullie vriendelijkheid. Foto's van een prachtig evenement georganiseerd met VoEvents Fotograaf Bryan Nicola Maxwell Elliott Van de Velde Amandine Vandormael Bernd Bosch Adeline Barras Marthe Maerten Battiste Deiana
🌱 Restaurant Entropy, plantaardige gastronomie
🙋♀️ Wij passen ons aan alle diëten aan op aanvraag (glutenvrij, veganistisch, lactose-intolerantie)
📍Sint-Goriksplein 22, 1000 Brussel
⏰ Woensdag- tot zaterdagavond (en vrijdagmiddag)
🌐 Boek op entropyrestaurant.be
🎁 Cadeaubonnen te koop op onze website
⭐Ontdekking van het jaar @gaultmillaubelgium , Top 3 van @360eatguide, 4 radijsjes @best_vegetables_restaurants , Goodfood gelabeld restaurant.
🙋♀️ Privatisering buiten openingstijden nog mogelijk per e-mail
Ontdek ook
Onvergetelijke ervaringen bij Entropy Restaurant
Elliott Van de Velde Jeune Chef de l'année 2025 Bruxelles Gault&Millau
Voorlichting over duurzame voeding: een duurzamere wereld
We zijn wat we eten. En jouw keuzes hebben echt invloed op de wereld!
Gastronomische keuken toegankelijk voor iedereen
De tuinder is uiteindelijk de eerste kok
“De beste meststof voor groenten is de schaduw van de tuinier”.
Zwart, Geel, Groen - België en zijn duurzame adressen
Weer een restaurant? ¨ 2 jaar later
De beweging van het leven.
Een tuin hebben is profiteren van een smaaklaboratorium in de open lu
Het is Wereld Picknick Dag
Mis onze seizoensgebonden desserts niet, gemaakt met lokale producten
Bollen en uien in het seizoen
Organiseer je volgende evenement in ons restaurant!
Entropy, een GoodFood-gecertificeerd restaurant
PLAN UW EVENEMENT IN HARTJE BRUSSEL
We verwelkomen de lente met een gloednieuwe ruimte !
2024, 3 keer meer Entropie
Bocuse d'Or
Sustainable Food Award
Entropy Restaurant thuis voor de feestdagen
De la Terre à la Table : Zoom sur les fournisseurs durables du restaurant gastronomique Entropy
Prix "Sustainability" Gault & Milau
Hearth Project x 4 Wings Foundation
Une première bougie riche d'actualité
Welkom bij Entropy