Jong Keuken Geweld
Al 3 jaar hebben wij het genoegen geselecteerd te zijn uit de restaurants die deelnemen aan het programma “Jong Keuken Geweld”. Dit programma brengt al meer dan 10 jaar jonge chef-koks samen die hun gastronomische keuken voorstellen aan een publiek onder de 35 jaar!
De hele maand maart 2025 zullen nieuwsgierige en hebzuchtige jongeren onze gastronomische keuken komen proeven, 100% plantaardig 🌱.
Het restaurant wil niet alleen alle zintuigen van de gasten verrassen, door middel van explosieve kleuren, texturen, geuren en smaken, maar ook door hun geest te voeden, met de aanpak en filosofie achter de keuken van chef Elliott Van de Velde en zijn team.
Meer weten over onze 100% plantaardige keuken, of over onze duurzame en bewuste aanpak? Bezoek onze site, of reserveer een tafel in ons restaurant!
🌱 Restaurant Entropy, plantaardige gastronomie
🙋♀️ Wij passen ons aan alle diëten aan op aanvraag (glutenvrij, veganistisch, lactose-intolerantie)
📍Sint-Goriksplein 22, 1000 Brussel
⏰ Woensdag- tot zaterdagavond (en vrijdagmiddag)
🌐 Boek op entropyrestaurant.be
🎁 Cadeaubonnen te koop op onze website
⭐Ontdekking van het jaar @gaultmillaubelgium , Top 3 van @360eatguide, 4 radijsjes @best_vegetables_restaurants , Goodfood gelabeld restaurant.
🙋♀️ Privatisering buiten openingstijden nog mogelijk per e-mail
Ontdek ook
Nieuw menu "Jardin": nog meer opties voor de twijfelaars!
Verschijning in Horeca Magazine
Masterclass door Elliott Van de Velde
La théorie du Boxeur: een film over de veerkracht van onze omgeving
Onvergetelijke ervaringen bij Entropy Restaurant
2024, een opmerkelijk jaar. 2025, hier komen we!
Elliott Van de Velde Jeune Chef de l'année 2025 Bruxelles Gault&Millau
Voorlichting over duurzame voeding: een duurzamere wereld
We zijn wat we eten. En jouw keuzes hebben echt invloed op de wereld!
Gastronomische keuken toegankelijk voor iedereen
De tuinder is uiteindelijk de eerste kok
“De beste meststof voor groenten is de schaduw van de tuinier”.
Zwart, Geel, Groen - België en zijn duurzame adressen
Weer een restaurant? ¨ 2 jaar later
De beweging van het leven.
Een tuin hebben is profiteren van een smaaklaboratorium in de open lu
Het is Wereld Picknick Dag
Mis onze seizoensgebonden desserts niet, gemaakt met lokale producten
Bollen en uien in het seizoen
Organiseer je volgende evenement in ons restaurant!
Entropy, een GoodFood-gecertificeerd restaurant
PLAN UW EVENEMENT IN HARTJE BRUSSEL
We verwelkomen de lente met een gloednieuwe ruimte !
2024, 3 keer meer Entropie
Bocuse d'Or
Sustainable Food Award
Entropy Restaurant thuis voor de feestdagen
De la Terre à la Table : Zoom sur les fournisseurs durables du restaurant gastronomique Entropy
Prix "Sustainability" Gault & Milau
Hearth Project x 4 Wings Foundation
Une première bougie riche d'actualité
Welkom bij Entropy