2024, 3 keer meer Entropie
Voor dit nieuwe jaar hebben we besloten je nog meer te geven door onze pakketten uit te breiden. We bieden nu 3 versies!
Allereerst het onverwoestbare menu "Voyage", nu uitgebreid tot 7 reeksen. Een reis die 7 manieren biedt om onze wereld te ontdekken. Elk gerecht biedt een andere visie en zal je niet onverschillig laten!
Voor diegenen onder jullie die haast hebben, die misschien afgeschrikt worden door een 7-gangenmenu, passen we ons ook aan om jullie tegemoet te komen in de omstandigheden die het beste bij jullie passen. Een 5-gangenmenu, een lichtere manier om onze kaart te ontdekken.
En last but not least, lunchliefhebbers, deze formule is voor jullie! We zijn nu open voor de lunch op vrijdag en bieden een 3-gangen menu, geselecteerd door de chef uit onze "Voyage" kaart. Kom genieten van onze gerechten bij daglicht, in een heel andere sfeer.
En hoewel we verschillende formules aanbieden, is ons menu altijd gericht op lokale producten en seizoensgebondenheid. Met een focus op 100% vegetarische en 95% plantaardige gerechten, nodigen we je uit om te reizen, te ontdekken en verrast te worden! Bereid je voor om je gewoontes op te schudden en producten, texturen en smaken te herontdekken. En dat alles in een warme en vriendelijke sfeer, waar onze teams je met plezier zullen verwelkomen met hun kenmerkende energie en vriendelijkheid.
Aarzel dus niet langer en kom het Entropy avontuur uitproberen.
Ontdek ook
Elliott Van de Velde Jeune Chef de l'année 2025 Bruxelles Gault&Millau
Voorlichting over duurzame voeding: een duurzamere wereld
We zijn wat we eten. En jouw keuzes hebben echt invloed op de wereld!
Gastronomische keuken toegankelijk voor iedereen
De tuinder is uiteindelijk de eerste kok
“De beste meststof voor groenten is de schaduw van de tuinier”.
Zwart, Geel, Groen - België en zijn duurzame adressen
Weer een restaurant? ¨ 2 jaar later
De beweging van het leven.
Een tuin hebben is profiteren van een smaaklaboratorium in de open lu
Het is Wereld Picknick Dag
Mis onze seizoensgebonden desserts niet, gemaakt met lokale producten
Bollen en uien in het seizoen
Organiseer je volgende evenement in ons restaurant!
Entropy, een GoodFood-gecertificeerd restaurant
PLAN UW EVENEMENT IN HARTJE BRUSSEL
We verwelkomen de lente met een gloednieuwe ruimte !
Bocuse d'Or
Sustainable Food Award
Entropy Restaurant thuis voor de feestdagen
De la Terre à la Table : Zoom sur les fournisseurs durables du restaurant gastronomique Entropy
Prix "Sustainability" Gault & Milau
Hearth Project x 4 Wings Foundation
Une première bougie riche d'actualité
Welkom bij Entropy