undefined | Foto door , op User

2024, 3 keer meer Entropie

Met deze nieuwe voorstellen heb je geen excuus meer om niet langs te komen!

Voor dit nieuwe jaar hebben we besloten je nog meer te geven door onze pakketten uit te breiden. We bieden nu 3 versies!

Allereerst het onverwoestbare menu "Voyage", nu uitgebreid tot 7 reeksen. Een reis die 7 manieren biedt om onze wereld te ontdekken. Elk gerecht biedt een andere visie en zal je niet onverschillig laten!

Voor diegenen onder jullie die haast hebben, die misschien afgeschrikt worden door een 7-gangenmenu, passen we ons ook aan om jullie tegemoet te komen in de omstandigheden die het beste bij jullie passen. Een 5-gangenmenu, een lichtere manier om onze kaart te ontdekken.

En last but not least, lunchliefhebbers, deze formule is voor jullie! We zijn nu open voor de lunch op vrijdag en bieden een 3-gangen menu, geselecteerd door de chef uit onze "Voyage" kaart. Kom genieten van onze gerechten bij daglicht, in een heel andere sfeer.

En hoewel we verschillende formules aanbieden, is ons menu altijd gericht op lokale producten en seizoensgebondenheid. Met een focus op 100% vegetarische en 95% plantaardige gerechten, nodigen we je uit om te reizen, te ontdekken en verrast te worden! Bereid je voor om je gewoontes op te schudden en producten, texturen en smaken te herontdekken. En dat alles in een warme en vriendelijke sfeer, waar onze teams je met plezier zullen verwelkomen met hun kenmerkende energie en vriendelijkheid.

Aarzel dus niet langer en kom het Entropy avontuur uitproberen.