Sustainable Food Award
Ons project staat regelmatig in de schijnwerpers.
Vorige september stonden we op de shortlist voor de Sustainable Food Award via Funds For Good Impact. Ons hele team deed mee en maakte veel lawaai door hun contacten bewust te maken en hen uit te nodigen om op ons project te stemmen. Dankzij onze hele gemeenschap hadden we de enorme eer om de gelukkige winnaars te zijn van de award van dit jaar.
Elke dag doen we ons uiterste best voor dit project, deze zaak die ons zo na aan het hart ligt. Maar dit alles zonder jullie? Dat zou onmogelijk zijn. Dus namens ons team en iedereen die van deze awards profiteert, willen we jullie hartelijk BEDANKEN.
Bedankt dat je ons volgt, bedankt voor het stemmen, bedankt dat je er gewoon bent. Het is allemaal dankzij jullie en we zullen samen blijven groeien.
Ontdek ook
Elliott Van de Velde Jeune Chef de l'année 2025 Bruxelles Gault&Millau
Voorlichting over duurzame voeding: een duurzamere wereld
We zijn wat we eten. En jouw keuzes hebben echt invloed op de wereld!
Gastronomische keuken toegankelijk voor iedereen
De tuinder is uiteindelijk de eerste kok
“De beste meststof voor groenten is de schaduw van de tuinier”.
Zwart, Geel, Groen - België en zijn duurzame adressen
Weer een restaurant? ¨ 2 jaar later
De beweging van het leven.
Een tuin hebben is profiteren van een smaaklaboratorium in de open lu
Het is Wereld Picknick Dag
Mis onze seizoensgebonden desserts niet, gemaakt met lokale producten
Bollen en uien in het seizoen
Organiseer je volgende evenement in ons restaurant!
Entropy, een GoodFood-gecertificeerd restaurant
PLAN UW EVENEMENT IN HARTJE BRUSSEL
We verwelkomen de lente met een gloednieuwe ruimte !
2024, 3 keer meer Entropie
Bocuse d'Or
Entropy Restaurant thuis voor de feestdagen
De la Terre à la Table : Zoom sur les fournisseurs durables du restaurant gastronomique Entropy
Prix "Sustainability" Gault & Milau
Hearth Project x 4 Wings Foundation
Une première bougie riche d'actualité
Welkom bij Entropy