undefined | Foto door , op User

Entropy, een GoodFood-gecertificeerd restaurant

Entropy is een GoodFood-gecertificeerd restaurant, met een duurzame aanpak in al zijn vormen en een gastronomische invalshoek in hartje Brussel.

De producten

Middenin het centrum van Brussel, nodigen chef Elliot Van de Velde en zijn team uit de wereld van de sterrenrestaurants u uit om hun intuïtief en doordacht gastronomisch universum te ontdekken. Entropy Restaurant, of hoe energie die uit wanorde ontstaat, de orde van morgen creëert.

Entropy is meer dan zomaar een restaurant. Het is een plek van delen, circulariteit en anti-verspilling in al zijn vormen. Omdat de natuur zoveel moois biedt, wil Entropy haar eren en het volledige potentieel benutten van de producten die er binnenkomen. Het is primordiaal voor Entropy om samen te werken met gepassioneerde mensen die streekproducten volledig tot hun recht laten komen en die ook nadenken over hoe ze intelligent kunnen werken voor de toekomst.


De aanpak

Entropy Restaurant is het gastronomische luik van de vzw Hearth Project die sinds 2019 strijdt tegen voedselverspilling en sociale kwetsbaarheid. De aanpak stoelt op 3 complementaire actiegebieden: voorkomen van voedselverspilling, sociale impact en trainingen en opleidingen. Om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van deze onderwerpen brengen ze al hun acties op één plek samen. Alle winst van Entropy wordt gestort aan Hearth Project.

https://goodfood.brussels/nl/commerces/entropy-restaurant?domain=cit